http://www.team-audi.si/forums/

PRAVILA UPORABE FORUMA
http://www.team-audi.si/forums/viewtopic.php?f=50&t=9309
Stran 1 od 1

Avtor:  VALJO [ Četrtek, 09.11.2006 10:28 ]
Naslov prispevka:  PRAVILA UPORABE FORUMA

1. Forum upravlja in je v lasti društva Klub ljubiteljev vozil Audi (v nadaljevanju Team Audi). Vse objave in vsi podatki na forumu so javni in so izločeni iz zakona o intelektualni lastnini in izločeni iz vseh podobnih uredb. Team Audi se tudi distancira od objave osebnih podatkov na forumu, saj se vsak uporabnik odloči za objavo takih podatkov sam.

2. Team Audi se trudi skrbeti za čimvišji kakovostni in kulturni nivo foruma, vendar ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi jo uporabniki utrpeli zaradi katerihkoli informacij, ki bi jih dobili na forumu.

3. Team Audi se trudi preprečevati kakršnokli kršenje avtorskih pravic, vendar ne odgovarja za kršenje avtorskih in ostalih pravic intelektualne lastnine, katere kršijo uporabniki foruma. Uporabnik, ki bo kršil vse kar se tiče avtorskih pravic bo po opozorilu odstranjen s foruma.

4. Vse objave in vsi podatki, ki so na forumu objavljeni so javni. Vsak uporabnik, ki objavi karkoli na forumu, se s klikom na gumb strinja, da prispevek, ki je enkrat objavljen ni več njegova intelektualna lastnina, ampak doniran prispevek vsem naključnim uporabnikom foruma. Nepoznavanje pravil ne odvezuje nespoštovanja le teh.

5. Uporabniki na forumu so glede na svoje obnašanje razporejeni v 3 skupine z različnim dostopom do foruma. Uporabnik, ki bi želel sodelovati na forumu, naj pošlje PozerQ zasebno sporočilo in le ta ga bo prerazporedil v skupino Osnovnih uporabnikov. S tem mu bo omogočen vpogled v velik del foruma in hkrati tudi sodelovanje. Ko se uporabnik dokaže, da bo doprinesel h kvaliteti foruma ter aktivno sodeluje po forumu, napreduje v skupino Naprednih, kjer mu je odprt celoten forum.

6. Pravila uporabe foruma:

-Uporabnik je dolžan prebrati pravila uporabe foruma in navodila za uporabo podforumov in jih spoštovati
- Uporabnik naj sodeluje le v debatah, v katerih se čuti dovolj strokovno podkovanega, da lahko koristno prispeva k debati. Pričakujejo se argumentirani odgovori in debate.
- Uporabnik mora nove teme odpreti v za to posebej določenem podforumu. Napačno razporejena tema bo brez opozorila zbrisana!
- Uporabnik mora preden odpre novo temo, uporabiti ISKALNIK in preveriti, če tema s to vsebino že obstaja
- Zaželjeno je čimbolj slovnično pravilno izražanje na forumu
- Na forumu je prepovedano žaljenje, zmerjanje, nagovarjanje k oz. kršenje avtorskih pravic, namerno zavajanje uporabnikov ......
-Množično oglaševanje prodajalcev in oglaševanje po zasebnih sporočilih je na forumu prepovedano. Prodajalci, ki bi želeli množično oglaševati na formu, lahko oglašujejo le z dovoljenjem Team Audi-ja.
-Pametovanje in soljenje pameti uporabnikom foruma ni dovoljeno. Kaj od sledečega počne kršitelj odloča moderator.

7. Sankcije:

-Za red na forumu skrbijo moderatorji, vse odločitve moderatorjev in administratorjev so dokončne
-Uporabnik, ki krši zgoraj navedena pravila je opozorjen s strani moderatorja
-Uporabnik, ki kljub temu nadaljuje s kršenjem pravil je razporejen v nižjo skupino uporabnikov
-Uporabnik, ki kljub temu nadaljuje s kršenjem pravil je odstranjen s foruma (ban)
-Uporabnik, ki se neutemeljeno prepira z administratorjem/moderatorjem, oz. mu na kakršnikoli način grozi, bo odstranjen iz foruma (ban)
-Z odstranitvijo uporabnika s foruma se morata strinjati vsaj dva administratorja.


Prijetno uporabo foruma vam želi
Team Audi

Avtor:  PozerQ [ Sobota, 16.05.2009 18:42 ]
Naslov prispevka: 

Pravila so malo spremenjena, priporočamo branje vsem.

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/